Achter de schermen Juli/Augustus

Gepubliceerd op 5 september 2018 13:45

Zijn jullie niet een beetje nieuwsgierig wat er allemaal achter de schermen gebeurt? Zeker met de aankomende periode zal er veel gaan veranderen bij Taart van de meiden.  Daarom zal ik maandelijks een update schrijven wat er allemaal die maand is gebeurt en wat er te wachten staat. Dus dit wordt een maandelijks terugkerend rubriek. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder..

Afgelopen maand was het voor mij "vakantie". Tenminste voor mijn werk in het onderwijs. Het betekende niet dat ik met mijn beentje omhoog kon. Nee ik moest zwaar aan de bak.

We hebben het in ons hoofd gehaald om ons huis rigoureus te gaan verbouwen. alle muren moesten opnieuw behangen worden met renovlies glasvezel behang. Alles moest van geschilderd worden kozijnen, muren en plafond. We hebben al onze meubels te koop gezet en nieuwe aangeschaft. Daarnaast worden de plannen voor een dakkapel en openslaande deuren en nieuwe vloer beneden ook steeds concreter. Dus we zijn er maar druk mee. Het is nog lang niet af. Dus we moeten nog even een paar weekenden aan de klus maar het is heerlijk om in een fris schoon en helemaal nieuw huisje thuis te komen.

Maar ook zijn er plannen om onze bijkeuken om te toveren tot een werkplek voor taart van de meiden. Maar dat moet even geduld hebben.

Daarnaast hebben we als gezin ook niet stil gezeten. We hebben leuke uitstapjes gemaakt en zijn zelfs een lang weekend weg geweest. Een echte lange vakantie zat er deze zomer vakantie niet in. Maar dat wordt volgend jaar dik ingehaald. De  zomervakantie voor 2019 is namelijk al geboekt. 

We hebben heerlijk genoten in het sprookjesbos, dierenpark Hoenderdeal, verschillende speeltuinen,  Roompot vakantiepark, kermissen en onze eigen tuin. En over het weer hebben we zeker niks te klagen gehad. Want wat was het warm.

Naast dit alles heb zijn er ook taarten gebakken. Ik heb verschillende trouwerijen verzorgd van een taart, proeverijen verzorgd, verjaardagstaarten gemaakt en zeker ook plannen gemaakt voor het nieuwe seizoen.

Want het gaat dan eindelijk gebeuren. Ik ga mij inschrijven bij de kamer van koophandel. Dit zal voor de bedrijfsvoering van Taart van de meiden betekenen dat er meer werk op mijn bordje terecht komt. Maar stiekem vind ik dat heel leuk en spannend. 

Jullie moeten altijd de taarten bij mij op komen halen. Jaren hebben we geen nummer en naambord op ons huis. Het is dan altijd even zoeken naar ons huis. Maar sinds kort zijn we makkelijker te vinden. We hebben een huisnummer en naambord. 

Maar voor de echte talige onder ons zie je ook dat er een spelfout in zit. Het is "hier wordt gebakken" en niet "ook wordt hier gebakt". Dus dat wordt nog aangepast. 

Dus vanaf nu zijn we duidelijk te vinden. 

Wat kan je aankomende maand verwachten.

  • Ik ga een win actie via Facebook doen. Daar zal je door het liken en delen een taart kunnen winnen. Dus wie weet zit je eind van deze maand aan een stuk taart de nieuwe 'achter de schermen' te lezen.
  • Ook ga ik samen met mijn zusje naar een echte bak beurs in Utrecht. Ik hoop daar nieuwe ontwikkelingen op taart gebied te zien. Ik ga jullie daar ook allemaal van op de hoogte houden.
  • en ik zal jullie mijn avonturen vertellen over 'Heel Holland bakt". Want dat is al even een tijdje terug. Ik heb een tipje van de sluier gekregen, De eerste aflevering start in December. Dus nog even wachten.

 

Nou Misschien tot snel bij het ophalen van een taart. En anders veel lees plezier.

p.s. liken jullie wel even mijn facebook pagina @taartvandemeiden en mijn instagram pagina @taartvandemeiden

 

Met vriendelijke groet,

Iris de Boer


Reactie plaatsen

Reacties

Gerda Kramer
een jaar geleden

Spannend allemaal! Succes met alles.