Sinterklaas

Gepubliceerd op 23 november 2018 07:00

Het vieren van sinterklaas komt al snel in zicht. Voor iedereen is het op een andere datum. Het is jammer dat 5 december midden in de week valt. Anders was het voor sinterklaas een drukke dacht. Echter denk ik dat het weekend voor 5 december de drukte voor de Sint wel gaat komen.

Wij Thuis vieren het gezellig bij Opa en Oma. Met mijn broertje en zusje en haar gezin. Dat maakt het een drukke boel. We zijn dan met totaal 11 man. Dat wordt een middag/avond met heel veel plezier, papier, hysterie en lekkers. Waarschijnlijk zullen de moeders die avond voor pampus op bed liggen.

Maar naast als dat feest gebruis staat het sinterklaas feest ook in het teken van lekkers en elkaar lekkere dingen geven.

Taart van de meiden heeft daar wat voor bedacht. Het sinterklaas Smulpakket

Dit pakket bevat verschillende lekkernijen en een stokje chocolade voor een heerlijk glas warme chocolade melk.

Maar wat zit er nu precies in:

  • Chocolade speculaas truffel: Dit is een truffel gemaakt van speculaas met een heerlijk laagje witte chocolade en wat speculaas kruimels. Heerlijk klein hapje. En de favoriet van mijn collega's. 
  • Sinterklaas Rocky Road: Wat is dit nou weer hoor ik je denken. Dit zijn alle lekkernijen van sinterklaas zoals pepernoten schuimpjes en hartjes en mini marshmallows aan elkaar gesmolten door een laagje witte chocolade. Een stevig hapje maar zeer lekker,
  • Chocolade marsepein bon bon: Een heerlijke bon bon van melk chocolade die gevuld is met marsepein. Hoe lekker is dat!!
  • Chocolade melk op een stokje: Heerlijk voor er bij. Verwarm een glas met melk. goed warm. Roer het stokje met chocola door je warme melk en als hij gesmolten is heb je een heerlijk bakje met warme chocolade melk.
  • Speculaas boter koek: Een heerlijke boterkoek maar dan even anders. Deze is heerlijk met speculaas kruiden en amandelschaafsel. zeker de moeite waard.
  • Taai taai pop: Deze kan echt niet ontbreken op de Sinterklaas tafel. Een heerlijke klassieke taai taai pop.

Dus als jullie gezellig allemaal bij elkaar zitten en aan het genieten zijn van de kleine kinderen die druk aan het spelen zijn is dit toch heerlijk om op tafel te zetten!

Dus klik snel op Sinterklaas smulpakket. Om hem te bestellen!

Maar Taart van de meiden heeft meer: Chocolade letter met naam

Taart van de meiden heeft nog een idee. Ook iets om weg te geven. Hoe vaak wil je een ander niet trakteren op net even iets speciaals. Hoe leuk is het dan om een chocolade letter te geven met die persoon zijn naam er op.

Deze letters zijn zijn te bestellen voor  4,50 euro per stuk. De middelste in thema van de zeemeermin is 5,- euro. Neem dus snel een kijkje bij het Sinterklaas assortiment.

Dus jouw Sinterklaas kan je net dat extra geven door lekkers bij taart van de meiden te bestellen. Zonder dat je zelf in de keuken hoeft te staan.

 

Ik wens je heel veel plezier met deze feestelijke dagen. 

Met vriendelijke groet

Iris de Boer


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.